Prodaja Apartmana
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

Prodaja Apartmana

Sa zadovoljstvom obaveštavamo sve klijente da je u toku izgradnja još jednog objekta u okviru postojećeg kompleksa Kalman Zlatibor Centar.

Svi zainteresovani kupci mogu zakazati svoj termin konsultacija sa predstavnicima prodaje putem telefona     + 381 11 319 41 37   ili mail-om na    office@kalman.rs

Više informacija možete pogledati na sajtu  www.kalman.rs

Novi objekat
Novi objekat
Novi objekat
Novi objekat

Novi objekat

Predvidjeno je da nova zgrada 7 ima 8 spratova. Prizemlje je rezervisano za lokale, a stanovi kreću od visokog prizemlja. Dva lifta, podzemna garaža, zanatski radovi visokog kvaliteta, energetska efikasnost već su podrazumevani standard kada su u pitanju projekti koje potpisuje Kalman d.o.o. kao investitor.
Mudar izbor

Mudar izbor

Naš tim ima višegodišnje iskustvo u gradnji, ali i u upravljanju apartmanima. Nekretnine idealnih površina za izdavanje, popularna lokacija - turističko mesto koje je aktivno 8-10 meseci godišnje i mnoge duge prednosti rezultat su našeg dugogodišnjeg iskustva u nekretninama. Ne gubite vreme! Uz "pametno" projektovanje i kvalitetan "after sale" servis mi stvaramo dodatnu vrednost za naše klijente!
Rezervacije
Rezervacije
Rezervacije

Rezervacije

Ako planirate kupovinu apartmana na jednoj od najpopularnijih planina Srbije kako bi uživali sa porodicom, a opet da to bude ulaganje u nepokretnost koja može da Vam donese i značajnu dodatnu zaradu na pravom ste mestu! Apartmani su strukture 41-52m2. Rezervacije su otvorene! Svi zainteresovani kupci mogu zakazati svoj termin konsultacija sa predstavnicima prodaje putem telefona + 381 11 319 41 37 ili mailom na office@kalman.rs