Team building
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

Team building

Kalman spa & gym nudi jedinstven koncept team building-a na Zlatiboru.

Smestaj u privatnim apartmanima u okviru Kalman Zlatibor Centra, uz brojne aktivnosti na otvorenom i podršku profesionalnih vodiča i instruktora doprineće jačanju zajedništva i povrenja u vašem timu i unaprediti timsku efikasnost!

Organizacija

Organizacija

Mi znamo da je svaka kompanija priča za sebe i zato svakom klijentu pristupamo individualno. Pošaljite nam upit, a mi ćemo sa zadovoljstvom kreirati najbolji program za Vaš tim!
Aktivnosti

Aktivnosti

Jutranje planinarenje - polazak u ranim jutarnjim časovima i planinarenje ka vrhu Čuker, osvajanje drugog najvišeg vrha Zlatibora (1422 m.n.v.). Uživanje u jednom od najlepših vidikovca u turističkoj regiji Zapadne Srbije.
Adrenalin ture

Adrenalin ture

Jutarnja vožnja kvadovima i razgledanje zlatiborskih pejzaža . Popodnevni odlazak u Avantura park, adrenalinsko penjanje u najzahtevnijem i najsigurnijem avanturističkom parku na Balkanu.
Sirogojno, zip line i Stopica pećina

Sirogojno, zip line i Stopica pećina

Obilazak etno sela i muzeja na otvorenom, odlazak u selo Ljubiš radi spuštanja najdužim ZIP line-om na Balkanu (samo za hrabre). Nakon spusta odlazak u restoran koji ima sopstveni ribnjak. Ovde ne smete propustiti da probate najčistiju i najbržu rečnu pastrmku. Obilazak pećine smeštene u kanjonu reke Prištavice uz jedinstven doživljaj veličine ulaza i besprekorno čiste reke koja izvire u pećini. Obilazak bigrenih kada koje se retko gde u svetu mogu videti uz slikanje pored jedinstvenog vodopada koji se nalazi u drugoj hali pećine. Sve to uz pratnju našeg vodiča koji će vizuelni doživljaj upotpuniti interesantnim pričama o lokalitetu.
Sportski dan

Sportski dan

Lagani trening u teretani sa profesionalnim trenerom i odlazak u Kalman spa centar (bazen, sauna, topla kupka, tepidarijum)
Kafansko veče

Kafansko veče

Nakon sportsko rekreativnih aktivnosti, osvojenih vrhova, prevazidjenih strahova, vreme je za veče u kafani posvećeno druženju i uživanju u zlatiborskim delikatesima i tamburašima.