Wellness
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

Wellness

U prelepom okruženju planine Zlatibor, u okviru kompleksa Kalman Zlatibor Centra, u objektu 4, korisnicima je na raspolaganju najsavremeniji wellness centar koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih korisnika. Radno vreme Spa centara od 10h do 21h svakog dana. Ulazak u Spa zonu sa decom (0-14 godina) od 10h-18h. Tihi termin od 18h-21h.

 • Bazen
 • Sauna (Finska i Bio)
 • Jacuzzi
 • Tepidarijum
 • Teretana
  Bazen
  Bazen
  Bazen
  Bazen
  Bazen
  Bazen

  Bazen

  Plivački bazen dugačak 25m pruža mogućnost potpunog užitka za ljubitelje plivanja I rekreacije. Angažujte plivanjem mišiće tela, ostanite u formi, budite zdravi I zadovoljni.
  Sauna
  Sauna
  Sauna
  Sauna
  Sauna

  Sauna

  Finska sauna- temperatura 90°C , vlažnost vazduha 10-15% Bio sauna- temperatura 60 °C, vlažnost vazduha 40%
  Jacuzzi
  Jacuzzi
  Jacuzzi

  Jacuzzi

  Nakon dana ispunjenog zimskim radostima i boravkom na snegu, Jacuzzi je jedan od užitaka koji sebi možete priuštiti kako bi opuštanje Vaših mišića i celog tela bio potpun.
  Tepidarijum
  Tepidarijum
  Tepidarijum

  Tepidarijum

  Na toplim klupama temperature od 37 do 39 stepeni Celzijusa pripremite Vaše telo za boravak u sauni ili opustite um i telo nakon saune i plivanja.
  Teretana
  Teretana
  Teretana
  Teretana
  Teretana

  Teretana

  Moderno dizajniran ambijent opremljen je najsavremenijim spravama brenda Life Fitness. Teretana raspolaže prijemnim delom sa recepcijom, svlačionicama sa garderobnim ormarićima i tuš kabinama. Testirajte našu profesionalnost i Vašu volju uz bazu profesionalnih instruktora ili individualno na najmodernijim cardio i strength spravama.
  Masaža
  Masaža
  Masaža
  Masaža

  Masaža

  U kombinaciji sa ostalim sadržajima Kalman Spa&Gym centra, masaža predstavlja savršen dodatak prilikom posete wellnessa. Kontaktirajte recepciju i rezervišite neku od masaža iz naše ponude.